Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Goa Lawah Tempel

Goa Lawah - ook wel de vleermuistempel genaamd - is een belangrijke tempel in het zuidoosten van Bali. Het ligt ten westen van de kustregio Candidasa. De tempel ligt bij een grot waar vele duizenden vleermuizen leven. Men denkt dat de grot helemaal tot de moedertempel - Besikah - leidt. Vanaf de weg zou je niet zeggen dat het een mooie tempel is, terwijl het wel degelijk een bezoek waard is.

Goa Lawah Tempel 1

Jaarlijks vinden er vele festivals plaats. De tempel is dagelijks toegankelijk voor publiek tussen 8.00 en 18.00. Entree bedraagt Rp.6.000 per persoon.

Goa Lawah Tempel 2

Kaart locatie Goa Lawah tempel:

Bekijk deze kaart in een volledig scherm

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Alle tempels op Bali: