Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Alle eilanden van Indonesië

Indonesië kent meer dan 18.000 eilanden. De meeste ervan zijn onbewoond en zo goed als ontoegankelijk voor toeristen. Een groter aantal is alleen toegankelijk voor de wat meer avontuurlijk aangelegde toeristen. De meest toegankelijke eilanden zijn Bali, Java, Lombok, Flores, Kalimantan (Borneo), Sumatra en Sulawesi, waarbij Bali met stip de meest populaire bestemming binnen Indonesië is. In totaal zijn er zo'n 1000 eilanden bewoond.

Batam
Bintan
Flores
Kalimantan
Komodo
Lombok
Madura
Mentawai
Molukken
Raja Ampat
Thousand Islands
Timor
Weh

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Kaart van Indonesië: