Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali
Indonesië, een eilandenrijk om niet te vergeten
Lake Toba en Samosir eiland De Gili eilanden Tempels van Bali Kraters bij het Dieng Plateau Factory Outlets in Bandung De Borobudur in Indonesie

Hier vind je reisinformatie en reistips over bijvoorbeeld Bali en Sulawesi, die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door Indonesie. Verder vind je er informatie over toerisme in Indonesie zelf; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar Indonesie voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. Daarnaast hebben we enkele van de grootste toeristische attracties op o.a. Bali en Java uitgewerkt. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land. Veel plezier in Indonesie!

Alles over Bali

Bali

Bali is een van de mooiste eilanden ter wereld. Lees hier alles over Bali.
Lees meer

Top10 hoogtepunten Indonesie

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van Indonesie.
Lees meer

Reisaanbod Indonesie

Reisaanbod

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar Indonesie aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar Indonesie

Reisvormen Indonesie is gebaseerd op onze vele trips naar Indonesië. Hier vind je informatie rond het plannen en boeken van een reis naar deze geweldige bestemming in het verre oosten. Naast standaard reis- en landeninformatie vind je er tevens informatie over de diverse reisvormen, een uitgebreid reisaanbod van de diverse reisaanbieders en omschrijvingen van reisorganisaties waarmee je naar Indonesië met vakantie kunt. Overweeg je een georganiseerde rondreis of bijvoorbeeld een zonvakantie naar Bali? Op de pagina met reisadvies lees je alles

Indonesië ligt in Zuidoost-Azië en bestaat uit meer dan 1000 kleine en grote eilanden. Het land ligt deels op de evenaar en het klimaat is dan ook van tropische aard. Indonesië heeft voor elk wat wils, of het nu om jungletochten gaat, een culturele tocht langs diverse mooie steden en gebieden, het spotten van dolfijnen op Bali, het is allemaal mogelijk. Jaarlijks gaan vele honderdduizenden reizigers met vakantie naar Indonesië, het is dan ook één van de meest populaire verre bestemmingen onder Nederlanders.

Mainpage foto's Reisvormen Indonesie

Er zijn meerdere reisvormen bij een vakantie naar Indonesië mogelijk, de meest gangbare zijn de rondreizen, strandvakanties en losse vliegtickets om vervolgens alles ter plekke te regelen. Klik hier voor goedkope vliegtickets naar Jakarta. Er zijn ook vele reisbureaus die reizen naar Indonesië aanbieden. Op de pagina reisbureaus vind je een overzicht met de meest bekende reisbureaus die reizen naar Indonesië aanbieden. Per reisbureau wordt helder weergegeven welk type reizen men aanbiedt. Naast dit alles kun je ook het complete en actuele reisaanbod naar Indonesie bekijken.

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.