BBI Travel IJsland

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Onvergetelijke avonturen bij Askja Reizen

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met TUI op vakantie naar IJsland
IJsland samen met een local verkennen
Ontdek IJsland met Riksja

Voorbeeld reisplan 11 dagen IJsland

Hieronder volgt een opzet voor een 11-daagse autorondreis door IJsland. Hierbij rijd je de hele ringweg rond, waarbij je de huurauto ophaalt en inlevert bij de luchthaven van Keflavik. Tijdens de 11 dagen slaap je elke nacht op een andere locatie; en zit telkens maximaal 200 tot 300 kilometer afstand tussen twee opvolgende bestemmingen. Heb je minder reisdagen beschikbaar dan zou je kunnen overwegen om enkele stops over te slaan, en dus meer kilometers per dag te rijden. Ook kun je besluiten om alleen een bepaald deel van het land te bezoeken. Heb je meer dagen de tijd, dan kun je ook langer op elke bestemming blijven. Sommige stops zijn mooi genoeg (hebben genoeg te bieden in de nabije omgeving) om er enkele dagen te blijven.

Noemenswaardige hoogtepunten die in dit reisplan zijn overgeslagen zijn: Husavik, Akureyri, SnŠfellsnes en de uitgestrekte binnenlanden (o.a. met Askja).

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus met vergelijkbare reizen. Bekijk het reisaanbod. Verder hebben wij een uitgebreid reisadvies bij het zelf organiseren van een reis naar IJsland uitgewerkt. Dit helpt mogelijk met het bepalen welke reis het beste past bij je eigen wensen.

Accommodatie per nacht

Hieronder een overzicht met de hotels waar wij in IJsland verbleven.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar IJsland kunt boeken. Populair zijn; BBI Travel, Sawadee Reizen en De Jong Intra. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets en de losse hotelovernachtingen bij Booking.com. Bekijk hier het totale reisaanbod naar IJsland.