BBI Travel IJsland

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Onvergetelijke avonturen bij Askja Reizen

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met TUI op vakantie naar IJsland
IJsland samen met een local verkennen
Ontdek IJsland met Riksja

Overzicht reisorganisaties met reizen naar IJsland

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar IJsland aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel heb ik de speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

Meer informatie rond de mogelijkheden die er zijn bij een reis naar IJsland vind je op onze reisadvies pagina. Bekijk hier verder het actuele reisaanbod met reizen naar IJsland.

Op deze pagina:

 

Askja Reizen

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van Askja reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing. Enthousiasme, deskundigheid en passende informatie. Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van al onze reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of geheel op maat naar eigen interesse. Of je nu aan een van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier. Wij adviseren je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem. Vooraf een afspraak maken is nodig, zodat de juiste reisspecialist tijd voor je vrij maakt.

 

BBI Travel

BBI Travel is één van de oudste reisorganisaties in Nederland en is sinds 2005 gevestigd in een kantoorpand op Groningen Airport Eelde. BBI Travel is in de jaren zestig voortgekomen uit de reisorganisatie BBI Reizen en heeft zich sinds de oprichting in 1963 toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar Ierland en later ook naar Scandinavië, IJsland en Canada, en was bovendien aktief als reisburo. BBI Travel heeft een mooi reisaanbod naar IJsland; meer diverse zeer gevarieerde reizen.

 

De Jong Intra

De Jong Intra begon jaren geleden als touringcarbedrijf en groeide snel uit tot allround touroperator. Momenteel biedt deze reisorganisatie een aantal reizen naar IJsland aan. Je boekt bij De Jong Intra als je simpelweg met vakantie wilt, en geen tijd/zin hebt om je vooraf enorm te verdiepen in de mogelijkheden. De Jong Intra adviseert je vooraf op basis van je eventuele eisen en wensen, en vervolgens boek je een totaalreis (rond- of pakketreis) naar IJsland.

 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB organiseert mooie voordelige reizen naar IJsland. Fox is al jaren één van de grootste en meest populaire online reisbureaus in Nederland. Naast een enorme hoeveelheid bestemmingen heeft het reisbureau een actief forum, waar reizigers ervaringen delen en vragen kunnen stellen rond de komende reis.

 

Local Hero Travel

Steeds meer reizigers organiseren hun rondreis zelf, online. Hoe kies je uit zoveel mogelijkheden, hoe kom je aan lokale kennis? Wat tegenwoordig k kan: direct persoonlijk contact opnemen met iemand die er woont, iemand die de keuzes beperkt en je reis toch bijzonder maakt. Via Local Hero Travel kom je rechtstreeks in contact met zo'n reisexpert. Je bekijkt reisfilmpjes en benut lokale kennis. Omdat je rechtstreeks boekt, betaal je minder en komt er meer geld terecht bij de lokale gemeenschap. Kies bijvoorbeeld uit de top 5 van mooiste plekjes volgens de Local Heroes en stel zo makkelijk je eigen droomreis samen. Via Local Hero Travel boek je daar, met de garanties van hier: je betaalt op een Nederlandse bankrekening en bent verzekerd van het doorgaan van je reis. Local Hero Travel is aangesloten bij het garantiefonds (SGR) en de ANVR.

 

OAD

OAD is een van de grootste touroperators in Nederland. Je kunt bij OAD terecht voor rondreizen en pakketreizen, maar ook voor losse tickets. Ook kun je er - vaak tegen zeer scherpe prijzen - losse hotelovernachtingen boeken. OAD is een paar jaar terug nog uitgeroepen tot de beste allround touroperator in Nederland. Een nadeel van OAD is dat je losse onderdelen niet (gemakkelijk) via internet kunt boeken. OAD heeft naast de losse hotelovernachtingen (in vooral Reykjavik) ook nog een aantal rondreizen in het assortiment.

 

Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen aan. Het reisbureau heeft ook een tweetal reizen in IJsland op het programma staan. In beide gevallen bezoek je in zeven (of acht) dagen het noorden van IJsland. De reisbeschrijving is duidelijk, en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Een onderdeel van Sawadee Reizen is het reisbureau Familieavontuur, dat zich speciaal op kinderen richt.

 

SNP

SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in IJsland: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. SNP vermeld op de website bij elke reis het niveau (o.a. de zwaarte) van de reis. Handig om vooraf een indruk te krijgen van wat je te wachten staat. Het reisbureau is vooral interessant voor reizigers die een mooie luxe of exclusieve reis willen maken, en hierbij eigenlijk niet zo heel veel zelf vooraf willen regelen. SNP maakt de reis extra onvergetelijk.