Beleef meer dan een weekend!

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Diensten

Hoi, ik ben Ilya.

Ik werk sinds de start in 2007 dagelijks met groot plezier aan Reisvormen.nl. De website ontstond als een plek waar ik kon schrijven over de diverse bestemmingen die ik jaarlijks bezoek. Ik ben tevens eigenaar van de populaire websites Veelzijdig Maleisie en Wonderful Malaysia, en heb tussen 2009 en 2013 in MaleisiŽ gewoond om deze websites naar een hoger niveau te tillen. In die jaren reisde ik ook veel in de omgeving, allemaal landen die op Reisvormen zijn uitgewerkt.

Sinds de start in 2007 heb ik diverse bestemmingen uitgebreid uitgewerkt. Vooral populair zijn IndonesiŽ, Vietnam, China en IJsland. Elke reis (die niet naar MaleisiŽ gaat) werk ik uit op de website. Ik ben hobbyfotograaf en maak naast schitterende foto's ook mooie video's. Deze foto's en video's verwerk ik in de artikelen, maar worden ook op verschillende publieke foto- en videodiensten gepubliceerd.

Naast de vele honderden pagina's met content ben ik tevens actief op diverse sociale mediakanalen; zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en meer. Deze kanalen zet ik in om mijn lezersgroep op de hoogte te brengen van nieuws, acties, aanbiedingen en real-time updates tijdens mijn reizen. Samen vormen de kanalen een uitgebreid netwerk in de travel branche.

Kortom, ik kan prima optreden als online brand ambassador voor reisbestemmingen!

Details Reisvormen (oktober 2016)

  • Gemiddeld aantal maandelijkse unieke bezoekers: 53.000
  • Gemiddeld aantal maandelijkse bekeken pagina's: 90.000
  • 694 Facebook pagina likes
  • 667 Twitter volgers
  • 1534 Instagram volgers
  • 37 Pinterest volgers
  • 607 Youtube abonnees
  • 1515 nieuwsbrief abonnees (dubbele opt-in)
  • Taal website: Nederlands
  • Soort website: combinatie van content (landensites), reisblog, reisartikelen, hotelreviews, reisverslagen, tips, deals & acties en meer.

Adverteren

De meest afgenomen wijze van adverteren is een sponsorpakket, waarbij ik een reisorganisatie of bestemming op meerdere manieren op de website, sociale kanalen en erbuiten promoot. Naast standaard uitingen als banners en links (bv in de vorm van een vermelding bij de populaire reisorganisaties, of in de vorm van de opname van enkele voorbeeldreizen), schrijven we ook artikelen met een vermelding naar de reisorganisatie of bestemming.

Lees meer over adverteren op Reisvormen.nl.

Blogtrips

Wij bezoeken jaarlijks meerdere bestemmingen, die we uitgebreid uitwerken op Reisvormen.nl. Een compleet land wordt uitgewerkt binnen de landenrubriek, specifieke bestemmingen werken we meestal uit in de vorm van een serie losse artikelen. Deze artikelen variŽren van beschrijvingen van attracties, hotel- en restaurantreviews en algemene artikelen over de bestemming (bv een top5 highlights van een stedentrip naar Barcelona of Praag).

Ik heb jarenlange ervaring in het promoten van bestemmingen, hotels, losse tours, restaurants en attracties in de vorm van een gesponsorde blogtrip. Promotie vindt op meerdere momenten plaats, voorafgaand aan de trip, tijdens de trip ('live-updates') en vooral na de trip in de vorm van blijvende blog artikelen *, Tweets (slim gebruik van hashtags), Facebook posts en shares, Instagram en Pinterest updates.

Reisvormen heeft een algemene insteek. Elke bestemming, elk land kan worden uitgewerkt, zolang het maar reisgerelateerd is.

Meer informatie

Ben je geÔnteresseerd in mijn diensten. Zie je het zitten dat ik je bestemming uitgebreid op Reisvormen.nl promoot? Wil je adverteren op de website? Alles is mogelijk. Neem contact met mij op voor meer informatie.

In mijn mediakit leg ik je uit wat Reisvormen voor jou kan betekenen. Mail mij met het verzoek om de mediakit en ik stuur deze meteen jouw kant op.

* Artikelen op Reisvormen.nl hebben een blijvend karakter, d.w.z. dat de content altijd online blijft staan en dus ook op lange termijn nog exposure oplevert.