China door de ogen van een local

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Banner China online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Reisorganisaties met reizen naar China

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar China aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel hebben we enkele speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met dit overzicht is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

Op deze pagina:

 

333travel

333travel is al 16 jaar de individuele maatwerk reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. 333travel heeft ook een eigen Nederlands kantoor in Bangkok. Ze bieden een breed scala aan vakanties zoals; reizen op maat met een zeer flexibel bouwstenen aanbod welke je dagelijks kan aanpassen, individuele rondreizen en strandvakanties. Met de nadruk op kleinschalige accommodaties op unieke locaties. 333travel is winnaar van de Zoover awards voor beste en de populairste verre reizen specialist van Nederland.

 

De Jong Intra

De Jong Intra is een veelzijdige touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto "Haal meer uit je vakantie!" zorgen ze voor vakanties voor alle doelgroepen van 'jong tot oud'. De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie. Jaarlijks worden er voor meer dan 250.000 reizigers vakanties georganiseerd waarmee het qua aantallen passagiers een top positie in neemt op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland. De website van De Jong Intra geeft helder weer welke reizen naar China beschikbaar zijn. De reisorganisatie heeft een prachtig aanbod van individuele- en groepsrondreizen naar China. Daarnaast hebben ze ook enkele singlereizen en familiereizen door het land.

 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB is al jaren een van de grootste Nederlandse online touroperator wat betreft reizen naar China. FOX, verre reizen van ANWB biedt een aantal zeer mooie rondreizen door China aan. Naast een aantal prachtige individuele- en groepsrondreizen, bieden ze tevens single rondreizen en familierondreizen aan. FOX, verre reizen van ANWB heeft een actief reizigersforum, waar klanten terecht kunnen met vragen over hun reis door China.

 

Koningaap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters: flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Ze hebben diverse mooie rondreizen door China, waarbij de meest uiteenlopende thema's centraal staan. Een van hun reizen volgt de complete zijderoute, en duurt maar liefst 65 dagen.

 

Kras

Kras biedt jaarlijks meer dan 300.000 passagiers een uitstekende en onbezorgde vakantie. Kras heeft een uitgebreid aanbod naar China, met een paar mooie rondreizen en enkele toffe stedentrips. Kras is een groot Nederlands reisbureau, dat vaak zeer scherpe aanbiedingen naar China heeft.

 

Local Hero Travel

Steeds meer reizigers organiseren hun rondreis zelf, online. Hoe kies je uit zoveel mogelijkheden, hoe kom je aan lokale kennis? Wat tegenwoordig óók kan: direct persoonlijk contact opnemen met iemand die er woont, iemand die de keuzes beperkt en je reis toch bijzonder maakt. Via Local Hero Travel kom je rechtstreeks in contact met zo'n reisexpert. Je bekijkt reisfilmpjes en benut lokale kennis. Omdat je rechtstreeks boekt, betaal je minder en komt er meer geld terecht bij de lokale gemeenschap. Kies bijvoorbeeld uit de top 5 van mooiste plekjes volgens de Local Heroes en stel zo makkelijk je eigen droomreis samen. Via Local Hero Travel boek je daar, met de garanties van hier: je betaalt op een Nederlandse bankrekening en bent verzekerd van het doorgaan van je reis. Local Hero Travel is aangesloten bij het garantiefonds (SGR) en de ANVR.

 

NRV

NRV Holiday (Nederland Reist Voordelig) is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé rondreizen naar China & Tibet. Alle groepsreizen worden uitgevoerd met Nederlandssprekende reisleiding en in kleine groepjes, waardoor je extra veel vakantieplezier zult beleven. Tijdens de rondreis logeer je in uitstekende hotels en bezoek je de mooiste hoogtepunten van het land. Wanneer je met NRV Holiday een privérondreis boekt, ga je samen met een chauffeur en Engelssprekende stadsgids op reis. Tijdens de rondreis heb je veel privacy, flexibiliteit en de mogelijkheid om deze reis verder uit te breiden.

 

PANGEA Travel

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerk reizen. Iedere reis wordt zorgvuldig en in overleg op maat gemaakt. Naast rondreizen biedt PANGEA Travel speciale reistypen als luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen aan. De reisexperts kennen de bestemming uit eigen ervaring en helpen bij het samenstellen van de perfecte reis, afgestemd op jouw reisgezelschap. PANGEA Travel is een persoonlijke reisorganisatie en beschikt over ruim 14 jaar ervaring in het organiseren van diverse reistypen. De reizen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat je heerlijk ontspannen en zorgeloos van je vakantie kan genieten. Ben je op zoek naar een afwisselende rondreis met sfeervolle kleinschalige accommodaties, dan moet je bij PANGEA Travel zijn.

 

Riksja China

Riksja China is onderdeel van Riksja Travel, een snel groeiende internet reisorganisatie. Riksja Travel biedt naast China, tevens reizen aan naar diverse andere landen. Riksja China valt op door het aanbieden van losse reisonderdelen, die zij bouwstenen noemen. De prijzen van deze bouwstenen worden online geplaatst, en de bouwstenen zelf worden duidelijk omschreven. Je kunt makkelijk zelf diverse bouwstenen aan elkaar knopen om zo de ultieme rondreis door China samen te stellen. Verder heeft men ook een aantal rondreizen samengesteld, interessant voor de reizigers die naar China willen, maar geen trek hebben in het uitzoekwerk vooraf.

 

Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen aan. Het reisbureau heeft ook een aantal reizen naar China op het programma staan. De reisbeschrijving is duidelijk, en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Voor families met kinderen is er het speciale 'Familieavontuur'; een onderdeel van Sawadee. Hier vind je ook een aantal reizen naar China; ditmaal speciaal samengesteld voor avontuurlijk ingestelde families.

 

Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie met mooie en vooral unieke reizen naar diverse landen verspreidt over de hele wereld. Hun credo 'Hoe ver kun je gaan' staat voor de dynamische insteek van hun reizen. Hoewel het een kleine en specialistische reisorganisatie lijkt, is het onderdeel van het grote Tenzing Travel. Ze hebben een aantal prachtige rondreizen door China, en tevens een paar leuke stedentrips naar Beijing. Ook hebben ze enkele fantastische reizen naar Tibet en Nepal. Shoestring is jaarlijks prominent vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs.

 

SNP

De volgende tekst kun je lezen op de website van SNP. "De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan." SNP biedt een aantal geheel verzorgde rondreizen naar China aan. Ook kun je met ze naar Tibet en Nepal. Speciaal voor families met kinderen beiden ze een leuke familiereis door China aan.

 

Tenzing Travel

Tenzing Travel is een van de grootste reisorganisaties ter wereld. Ze hebben diverse mooie privérondreizen door China. De website is duidelijk opgezet, en bevat uitgebreide informatie per reis. Tenzing Travel is tevens een specialist in maatwerk groepsreizen. Ben je met een groot gezelschap, en wil je met zijn allen naar China, dan raad ik je aan om bij Tenzing Travel een offerte aanvragen. Tenzing Travel heeft een tweetal populaire dochterondernemingen; Shoestring en Koningaap. Beide reisorganisaties bieden een ook aantal rondreizen naar China aan.

 

VNC Asia Travel

VNC staat voor Vriendschap Nederland-China. 40 jaar geleden was VNC Asia Travel een China specialist, maar in de loop van de jaren is (bijna) heel Azië ons specialisme geworden. Het kloppend hart bestaat uit een team van gedreven reisexperts die voor jou de meest passende reiservaring samenstellen. Onze reisexperts hebben met elkaar (bijna) alle landen in Azië bezocht, waardoor je profiteert van eindeloos veel persoonlijke kennis. Hierdoor is je reisvoorstel altijd uniek. Wij houden rekening met al jouw wensen, zoals budget, reistempo, mate van luxe, voorkeur voor vervoer, excursies etc. Ook is persoonlijk advies bij het samenstellen en boeken van jouw reis mogelijk. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem. Vooraf een afspraak maken is nodig, zodat de juiste reisspecialist tijd voor je vrij maakt. Een bezoek aan huis kan ook, informeer naar de mogelijkheden. Met VNC Asia Travel ervaar je de essentie van het oosten!

 

World Ticket Center

World Ticket Center is een populaire vliegticket website in Nederland. Daarnaast biedt men ook een aantal verre reizen aan tegen voordelige prijzen. Daarnaast bieden zij speciale tarieven bij groepsreizen van meer dan 10 personen. Ga je dus met een groep bekenden met vakantie naar China, dan kan het geen kwaad om ook even bij WTC een offerte aan te vragen.