China door de ogen van een local

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Banner China online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel
China, once in a lifetime
YOYBUY: Jouw Chinese shopping agent
Prachtig karstgebergte bij Yangshuo Terracottaleger bij Xi'an Longji rijstterrassen Het prachtige dorp Pingyao Hangende klooster in Datong Dong etnische minderheid in China

Welkom bij Reisvormen China. Op deze uitgebreide website vind je reisinformatie en reistips die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door China. Verder vind je er informatie over toerisme in China zelf; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar China voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. Daarnaast hebben we de verschillende reisorganisaties nader toegelicht. De verschillende reisvormen zijn uitgewerkt, maar ook enkele van de grootste toeristische attracties; zoals Yangshou, Shanghai, Beijing, Xi'an en meer. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land en vind je hier tevens een kostenvoorbeeld van een trip naar China.

Alles over het prachtige Pingyao

Pingyao

Pingyao is een prachtig authentiek dorp, waar het lijkt alsof de tijd er stil is blijven staan.
Lees meer

Top10 hoogtepunten China

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van China.
Lees meer

Reisaanbod China

Reisaanbod China

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar China aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar China

China is een fantastische reisbestemming, met vele honderden mooie attracties en bezienswaardigheden. Het land is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemmingen onder reizigers. De oorzaak hiervan ligt in het verre verleden; een groot deel van alle prachtige hoogtepunten zijn een direct gevolg van diverse ontwikkelingen tijdens de diverse dynastien die duizenden jaren geleden heersten over het gebied dat nu China vormt.

Map van China

Een vakantie naar China zal altijd maar een combinatie van enkele populaire attracties bevatten. Om alles te zien, moet je vele malen naar het land reizen. Enkele hoogtepunten zijn een bezoek aan Beijing, het terracottaleger bij Xi'an, de panda's bij Chengdu, de prachtige dorpen in de provincie Yunnan, de schitterende Yangtze cruise, heerlijk genieten van de natuur rond Yangshuo, authentieke dorpen zoals Pingyao en de diverse etnische minderheden in de minder toegankelijke gebieden van het land. Dit is maar het begin. China Reisvormen is het resultaat van onze reizen door China. We hebben China nog lang niet compleet in kaart gebracht, maar hebben wel een flinke start gemaakt.

Deze website bevat meer dan 90 pagina's met uitgebreide reisinformatie. Heb je vragen over een vakantie naar China, of over de informatie op deze pagina's? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter op onze facebook pagina.

NIEUW: Vraag nu je China-visum geheel digitaal aan!

De tijden dat je helemaal naar het CVASC in Den Haag moet of dat je je paspoort aangetekend via de post naar het CVASC moet versturen zijn eindelijk voorbij. Je kunt nu het China-visum 100% online aanvragen, zonder onnodige benzinekosten en zonder het risico van het kwijtraken van het paspoort. Het digitaal aanvragen van het visum is makkelijk en snel, en kost exact hetzelfde als de twee andere opties. Lees hier alles over de aanvraagprocedure van het visum bij een bezoek aan China of vraag direct het China-visum aan.

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar China kunt boeken. Populair zijn; FOX, verre reizen van ANWB, De Jong Intra, VNC Asia Travel en 333Travel. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Riksja China biedt een aantal handige bouwstenen. Boek je tickets bij Cheaptickets en de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Bekijk hier het totale reisaanbod naar China.