Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Met welke reisvorm naar Cambodja: Startpakket

Een startpakket staat voor een retourvlucht inclusief één of meerdere overnachtingen bij aankomst. Dit is voor veel toeristen een prettige manier van reizen, omdat de eerste dagen dan vooraf geregeld zijn en men zelf de vrijheid heeft om de rest van de vakantie verder zelf (indien gewenst ter plekke) samen te stellen. Er zijn geen startpakketten op Siem Reap of Phnom Penh in Cambodja. Wel kun je natuurlijk via diverse reisbureaus of geheel zelf je eigen startpakket samenstellen. Het meest populaire alternatief is een startpakket naar één van de buurlanden van Cambodja. Startpakketten naar Bangkok in Thailand, Kuala Lumpur in Maleisie of naar Singapore zijn vooral erg populair.

Toeristen bij de Angkor tempels

Vanaf Bangkok reis je gemakkelijk met de trein (en vervolgens bus/taxi) of met het vliegtuig naar Siem Reap of Phnom Penh in Cambodja. Vanaf Kuala Lumpur kun je goedkoop vliegen met de low cost carrier AirAsia (de meest populaire en succesvolle budget airliner ter wereld). Ook is het mogelijk om vanaf Singapore naar Cambodja te vliegen. Dit maakt ook weer makkelijk een combinatiereis met de landen Thailand, Maleisie of Singapore mogelijk.

Zonsondergang bij Angkor tempels

Een startpakket is vooral populair wanneer de totaalprijs van het vliegticket plus de hotelovernachting(en) voordeliger zijn dan alleen het retourticket. Controleer daarom vooraf de actuele vliegticket prijzen naar Cambodja of één van de buurlanden en ga daarnaast na wat een (vergelijkbare) hotelovernachting in de stad waarop je vliegt zal kosten. Soms kan het via een hotelsite als agoda.nl zelfs goedkoper uitpakken; en stel je op deze wijze makkelijk je eigen startpakket naar een bepaalde bestemming samen.

Monniken op brommer in Cambodja

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Vietnam, Laos of Cambodja?

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Cambodja kunt boeken. Populair zijn; 333travel, FOX, verre reizen van ANWB, Sawadee en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Cambodja. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Cambodja.