Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Met welke reisvorm naar Cambodja: Luxe reizen

Op een stijlvolle manier reizen betekent niet automatisch extreme luxe, maar wel reizen waar beleving, persoonlijk contact, cultuur en authenticiteit belangrijker zijn dan hotels met grote glimmende lobby's. Het gaat om dat beetje extra dat er uiteindelijk voor zorgt dat je een unieke belevenis hebt meegemaakt. Hoewel Cambodja een van de armste landen in Zuidoost Azie is, kun je er prima stijlvol reizen. Er is voldoende luxe accommodatie beschikbaar; en daarnaast zijn er ook genoeg andere manieren om een exclusieve vakantie in Cambodja te hebben.

Amansara Siem Reap 1

Op zich is er ook helemaal niks mis mee wanneer je Cambodja op een luxe wijze wilt verkennen. Wel is het altijd een zaak om zoveel mogelijk terug naar de bevolking te laten vloeien. Er zijn diverse awareness programma's in Cambodja; die zich inspannen om de lokale bevolking zoveel mogelijk mee te laten genieten. Een van de meest bekende programma's is 'Stay another day Cambodia' dat duurzaam toerisme in Cambodja promoot. Vergeet bij aankomst niet de brochure door te nemen, hierin staan o.a. tips met de beste (verantwoorde) restaurants, attracties en bezienswaardigheden.

Amansara Siem Reap 2

Er zijn diverse reisbureaus in Nederland die luxe reizen naar Cambodja aanbieden. Zij hebben een reisplan dat een uniek karakter heeft. Je reist verder comfortabel binnen Cambodja en daarbij de zijn de hotels ook van zeer goede kwaliteit. Voorbeelden van reisbureaus met luxe reizen naar Cambodja zijn: Sawadee en Koningaap.

Amansara Siem Reap 3

De foto's op deze pagina zijn genomen in het meest luxe en exclusieve resort in Cambodja; het Amansara resort in Siem Reap. Amansara is onderdeel van de beroemde luxury keten Amanresorts, dit is een van de meest exclusieve resortketens ter wereld. Zo heb je Amandari, Amankila en Amanusa op Bali; het meest luxe resort op het eiland. Ook heb je bijvoorbeeld het Amanjiwo met ultiem uitzicht over de Borobudur in Midden-Java. Amansara in Cambodja is voor veel reizigers onbetaalbaar, het staat echter wel garant voor een unieke ervaring dat je ooit moet hebben meegemaakt.

Amansara Siem Reap 4 Amansara Siem Reap 5 Amansara Siem Reap 6

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Vietnam, Laos of Cambodja?

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Cambodja kunt boeken. Populair zijn; 333travel, FOX, verre reizen van ANWB, Sawadee en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Cambodja. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Cambodja.