Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Met welke reisvorm naar Cambodja: Kinderreis

Hoewel je niet direct zou denken dat Cambodja een prima land is om met kinderen te bezoeken is dit wel degelijk mogelijk. Kinderen zullen misschien niet zo'n trek hebben om in twee dagen 10 tempels te bezoeken, maar gelukkig heeft Cambodja nog veel meer te bieden dan dat. Je kunt naast de tempels rond Siem Reap naar Kbal Spean gaan, de dorpen op water bezoeken, een mangrove tour door een onder water gelopen bos ondernemen, een rivercruise richting het grote meer Tonle Sap. Je kunt ook naast het machtige Angkor naar het zuiden van het land reizen, waar je diverse stranddorpen en eilandjes hebt. Ook hier zullen de kinderen het fantastisch hebben.

Met kinderen naar Cambodja

Veel vakanties naar Zuidoost Azie worden niet in het bijzonder aangeraden aan families met kinderen; hoewel de meeste vakanties prima geschikt zijn voor kinderen (controleer wel vooraf of een bepaalde reis geschikt is voor de leeftijdscategorie van de kinderen). Daarbij zijn de reizen die naar Cambodja worden aangeboden vaak onderdeel van een totaal rondreis door Indochina. Dit zijn meestal rondreizen met veel verschillende onderdelen; waardoor het altijd interessant blijft. Je verblijft ook nergens te lang; waardoor er ook nooit verveling zal toeslaan. Een combinatiereis door Thailand, Cambodja en Vietnam is een aanrader voor avontuurlijke families met kinderen.

Kids vakantie Cambodja

Er zijn meerdere reisbureaus in Nederland die reizen aanbieden voor families met kinderen. Bij deze kinderreizen is rekening gehouden met wensen van families met kinderen; en natuurlijk met de kinderen in het bijzonder. Enkele bekende reisbureaus met diverse reizen voor kinderen zijn Familieavontuur, Fox Family & Kids, Koningaapkids en Riksjakids

Kinderreis Cambodja Cambodja met de kinderen Cambodja kindvriendelijke vakantie

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Vietnam, Laos of Cambodja?