Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Met welke reisvorm naar Cambodja: Groepsreis

Vaak is er onderscheid tussen een individuele rondreis en een groepsreis. De groepsreis vindt plaats met diverse medereizigers; vaak begeleid door een professionele Engelssprekende gids (in veel gevallen zelfs afkomstig uit Nederland). Een groepsreis door Cambodja wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan een van de buurlanden Thailand, Vietnam of Laos; een zogenaamde rondreis in groepsverband door Indochina. Het voordeel van een groepsreis is dat je vaak met landgenoten op reis bent. Sommige reizigers stellen dit op prijs; je leert nieuwe mensen kennen en sommige reizigers voelen zich als groep meer op hun gemak in een ver en vreemd land. Bij een groepsreis hoef je meestal zelf niks ter plekke te regelen. De gids regelt alles en brengt je ook nog eens in de Nederlandse taal op de hoogte van alle feiten en wetenswaardigheden.

Groepsreis door Cambodja Kompong Khleang

Bij een groepsreis worden er meestal al vooraf in Nederland informatiedagen georganiseerd. Men leert elkaar hier al een beetje kennen en verder krijg je vooraf al veel informatie over het land, de bestemmingen en hoogtepunten binnen het land en de mensen en gebruiken. Eenmaal ter plaatse word je vaak per (luxe) touringcar vervoerd; de gids heeft dan meestal het woord en zal indien nodig informatie verschaffen over de bezienswaardigheden waar je naartoe gaat of op dat moment langsrijd.

Groepsreis door Cambodja Ta Prohm

Er zijn diverse reisbureaus die zich specialiseren in het aanbieden van groepsreizen. Deze reisbureaus bieden daarnaast ook reizen aan voor echt grote groepen; bijvoorbeeld voor een complete vereniging; een bedrijf of andere instantie. Alle reisbureaus die genoemd zijn op Cambodja Reisvormen zijn in staat om zo'n reis samen te stellen. Reisbureaus als FOX, verre reizen van ANWB is gespecialiseerd in groepsreizen met kleinere groepen. Zij bieden vooraf reizen aan met een vast aantal deelnemers; zodra dit aantal is bereikt, zit de reis 'vol' en moeten reizigers wachten op de volgende vergelijkbare reis van Fox. Andere reisbureaus met reizen naar Cambodja: Sawadee, Koningaap en Riksja Cambodja.

Groepsreis door Cambodja Angkor Wat

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Vietnam, Laos of Cambodja?

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Cambodja kunt boeken. Populair zijn; 333travel, FOX, verre reizen van ANWB, Sawadee en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Cambodja. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Cambodja.