Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Met welke reisvorm naar Cambodja: Vliegtickets

Vliegtickets naar Cambodja koop je doorgaans vanaf € 900,- (inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering). Je vliegt dan vanaf Amsterdam Schiphol met een tussenstop naar één van de twee internationale luchthavens in Siem Reap of Phnom Penh. In veel gevallen loont het om een ticket op één van de buurlanden te kopen. Retourtickets op Bangkok, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Kuala Lumpur en zelfs Singapore zijn veel goedkoper dan een 'directe' vlucht naar Cambodja.

Er wordt feitelijk niet direct op Cambodja gevlogen, maar je kunt wel vooraf het complete traject inclusief overstap boeken; dit is echter duurder dan alleen een retourtje op de eerder genoemde steden. Je dient in dat geval wel zelf nog de reis vanaf de stad van aankomst naar Cambodja regelen, maar dit is vaak niet zo heel duur. Een vlucht vanaf Kuala Lumpur naar Siem Reap met AirAsia kost bijvoorbeeld meestal maar € 75,- per persoon (retour).

Hieronder kun je makkelijk naar tickets naar Cambodja (of omringgende landen) zoeken:

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Cambodja, Vietnam of Laos?

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Cambodja kunt boeken. Populair zijn; 333travel, FOX, verre reizen van ANWB, Sawadee en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Agoda en de losse tours (bouwstenen) bij Riksja Cambodja. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Cambodja.