Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel

Overzicht reisorganisaties met reizen naar Cambodja

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Cambodja aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel hebben we de speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken. Zelf een reisorganisatie met reizen naar Cambodja? Neem contact met ons op rond de mogelijkheid om een introductie op deze pagina te plaatsen.

Op deze pagina:

 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB is al jaren de grootste Nederlandse online touroperator wat betreft reizen naar diverse verre bestemmingen. FOX heeft een actief reizigersforum, waar reizigers bijeenkomen die bij FOX zelf een reis geboekt hebben. FOX, verre reizen van ANWB biedt diverse reizen door Cambodja aan, vaak als onderdeel van een grotere rondreis door Indochina (Vietnam, Laos, Thailand en Cambodja). Reizen met FOX staat voor 'comfortabel avontuur': ze organiseren comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. Klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in prettige drie- en viersterrenhotels. De georganiseerde groepsrondreizen worden persoonlijk uitgestippeld en zijn vooral afgestemd op cultuur, natuur, sfeer en boeiende bezienswaardigheden.

 

Original Asia

Original Asia is een creatieve en innovatieve touroperator met veel oog voor detail. De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op je wensen. De reizen zijn op individuele basis en je vindt er de leukste hotelletjes, originele locaties en excursies. Of het nu gaat om een luxe reis naar Sri Lanka of juist avontuurlijk naar Cambodja, met het hele gezin op vakantie naar Bali of een huwelijksreis naar de mooiste tropische eilanden: Bij Original Asia ben je aan het juiste adres voor je ultieme droomreis! Bekijk de webite, laat je inspireren, vertel wat je wensen zijn en ze stellen graag en geheel vrijblijvend je droomvakantie samen!

 

PANGEA Travel

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerk reizen. Iedere reis wordt zorgvuldig en in overleg op maat gemaakt. Naast rondreizen biedt PANGEA Travel speciale reistypen als luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen aan. De reisexperts kennen de bestemming uit eigen ervaring en helpen bij het samenstellen van de perfecte reis, afgestemd op jouw reisgezelschap. PANGEA Travel is een persoonlijke reisorganisatie en beschikt over ruim 14 jaar ervaring in het organiseren van diverse reistypen. De reizen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat je heerlijk ontspannen en zorgeloos van je vakantie kan genieten. Ben je op zoek naar een afwisselende rondreis met sfeervolle kleinschalige accommodaties, dan moet je bij PANGEA Travel zijn.

 

Riksja Cambodja

Riksja Cambodja is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja Cambodja is vooral het resultaat van de reiservaringen van eigen mensen. Ze verkopen die manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Omdat het hoofdzakelijk individuele reizen zijn maakt Riksja Cambodja gebruik van kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij het land. Verder vind je bij het reisbureau geen grote touringcars, maar reis je met eigen auto, vliegtuig, trein of soms met een minibus. Vrijheid is elementair in iedere reis en ze organiseren daarom precies zoveel als de klant wenst. Daarbij doen ze in de landen ook iets 'terug' in de vorm van duurzaam reizen. Riksja Cambodja sponsort samen met de reizigers een hulpproject.

 

Sawadee

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Al ruim 25 jaar bieden zij actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen wereldwijd. Dit zijn vooral reizen in de kleinste groepen waarin je veel ziet, veel beleeft en ontmoetingen hebt met de lokale bevolking. Sawadee organiseert rondreizen met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Duurzaamheid staat hierbij centraal. Daarbij werken ze samen met diverse organisaties. De rondreizen worden begeleid door deskundige reisbegeleiders. Zij hebben een intensieve, door Sawadee ontwikkelde training gevolgd. Sawadee vindt individuele vrijheid tijdens de groepsreizen belangrijk. Tijdens de dagen dat er niet gereisd wordt zijn reizigers vrij om op eigen initiatief activiteiten te ondernemen. Reisbegeleiders staan uiteraard klaar met tips. Alle Sawadee-medewerkers zijn geboren reizigers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Dat geldt voor de mensen op kantoor en de reisbegeleiders op locatie. Sawadee biedt een aantal prachtige rondreizen door Cambodja aan.

 

Van Verre

Van Verre is de reisspecialist in individuele reizen op maat naar Cambodja. Alles kan! De landendeskundigen van Van Verre bezoeken de bestemmingen regelmatig en adviseren je graag met het samenstellen van jouw reis. Je geeft je wensen aan, zij stellen vervolgens je eigen route door het prachtige Cambodja samen. Van Verre biedt ook privéreizen op maat aan naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Myanmar (Birma).

 

VNC Asia Travel

VNC staat voor Vriendschap Nederland-China. 40 jaar geleden was VNC Asia Travel een China specialist, maar in de loop van de jaren is (bijna) heel Azië ons specialisme geworden. Het kloppend hart bestaat uit een team van gedreven reisexperts die voor jou de meest passende reiservaring samenstellen. Onze reisexperts hebben met elkaar (bijna) alle landen in Azië bezocht, waardoor je profiteert van eindeloos veel persoonlijke kennis. Hierdoor is je reisvoorstel altijd uniek. Wij houden rekening met al jouw wensen, zoals budget, reistempo, mate van luxe, voorkeur voor vervoer, excursies etc. Ook is persoonlijk advies bij het samenstellen en boeken van jouw reis mogelijk. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem. Vooraf een afspraak maken is nodig, zodat de juiste reisspecialist tijd voor je vrij maakt. Een bezoek aan huis kan ook, informeer naar de mogelijkheden. Met VNC Asia Travel ervaar je de essentie van het oosten!