Beleef meer dan een weekend!

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Adverteren op Reisvormen

Stuur een e-mail naar: adverteren@reisvormen.nl om de mogelijkheden rond adverteren door te nemen.

Over Reisvormen

Reisvormen is een reiswebsite met gemiddeld ruim 45.000 unieke bezoekers per maand en zo'n 60.000 bekeken pagina's per maand (bekijk onze statistieken). Elke maand is er een stijging van het aantal bezoekers. De website is op pagina 1 te vinden in diverse zoekmachines, op verschillende interessante zoekwoorden. Reisvormen heeft meer dan 400 pagina's over diverse landen met onderwerpen die vooral toeristen helpen bij een reis of bezoek aan een van de uitgewerkte landen. Reisvormen is in 2007 gestart door Ilya Houben (lees hier meer over mij). De onderwerpen op de website zijn gebaseerd op mijn eigen reizen en reiservaringen. De meeste bestemmingen worden geregeld bezocht om de informatie actueel te houden.

Adverteren

Ik geef adverteerders de mogelijkheid om op bepaalde locaties op de website, binnen bepaalde pagina's te adverteren. Dit kan met beeldadvertenties en tekstadvertenties. Het is mogelijk om met verschillende bannerformaten te adverteren op deze website. Tekstadvertenties worden geplaatst in de vorm van artikelen (inclusief tekstlink), advertorials binnen bestaande content en losse tekstlinks binnen bestaande content. Andere regelingen zijn in overleg mogelijk.

Publicatie van artikelen

Ik publiceer regelmatig artikelen binnen de rubrieken Attracties, Accommodatie, Tips en het Reisblog. Hoewel ik de meeste artikelen zelf schrijf, worden er ook regelmatig artikelen aangeleverd. Dit kunnen persberichten of nieuwsberichten zijn van reisbureaus of andere belanghebbenden binnen de reiswereld. Ook leveren adverteerders regelmatig artikelen aan.

Passende artikelen

Ik kan ook zelf voor een adverteerder een passend en vooral leuk artikel schrijven ter publicatie op Reisvormen.nl. In dat geval reken ik een tarief voor het (schrijven van het) artikel met daarbij een link naar de adverteerder (al dan niet dofollow). Neem contact met mij op voor meer informatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over adverteren stuur dan direct een e-mail naar: adverteren@reisvormen.nl.

In mijn mediakit leg ik je uit wat Reisvormen voor jou kan betekenen. Mail mij met het verzoek om de mediakit en ik stuur deze meteen jouw kant op.