Gratis Reistips ebook

eBook Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
See Buy Fly Happy Hour op Schiphol

Shoppen op Schiphol is een leuke bezigheid. Heb je nog een paar uur te besteden voor vertrek, dan kun je prima nog even leuk shoppen in een van de vele winkels op de luchthaven. Het voordeel van shoppen op Schiphol is dat de prijzen vrijgesteld zijn van belastingen; taxfree dus.

Bij de Perfumes & Cosmetics store vind je de mooiste beautyproducten. Schiphol biedt verder een bijzonder ruim assortiment aan dranken en chocolade. Whisky liefhebbers kunnen er hun lol op. Ook heb je er diverse kledingwinkels, met bekende merken als Tommy Hilfiger, Gant, UGG Australia en Desiqual. Ook heb je er verschillende elektronicawinkels, waar je camera’s (foto/video), tablets en andere elektronica voor nette prijzen kunt kopen.

seebuyflyhappyhour

€5 kortingsvoucher

Je kunt vooraf een kortingsvoucher van €5 aanvragen op de See Buy Fly Happy Hour website. Je ontvangt dan een voucher op het opgegeven mailadres. Let erop dat je de voucher kunt gebruiken bij bestedingen van minimaal €25. Je kunt de voucher bij aankoop laten zien op je mobiele telefoon, of vooraf printen. Vraag de kortingsvoucher hier direct aan!

Shop & Collect

Je kunt via producten bij vertrek kopen en pas bij aankomst ophalen. Dit scheelt met zeulen want je hoeft de spullen niet mee op reis te nemen. Bij terugkeer in Nederland hoef je de spullen alleen nog maar even op te pikken. Het geldt overigens wel alleen bij vluchten binnen de EU en je moet de spullen binnen 30 dagen komen ophalen.

Reageer