Gratis Reistips ebook

eBook Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Gratis toegangskaarten vakantiebeurs 2016

Tussen 13 en 17 januari 2016 vindt de Vakantiebeurs weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming.

Vakantiebeurs-2016-06

Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, marshmallows roosteren op de Camping by Night of op safari in zinderend Afrika? De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit! Kom duiken, rotsklimmen en smul van de állerlekkerste wereldgerechten. Misschien win je zelfs een droomreis met jouw creatieve selfie!

Speciaal voor solo travellers is er dit jaar ‘Vakantiebeurs goes solo’: vind je nieuwe reispartner bij het meetingpoint of tijdens de speciale culinaire route. En de échte foodies laten zich verleiden tot culinaire uitspattingen tijdens de Culinaire Route of slaan hun slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Locals geven je de echte info

Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips over wat je écht moet zien (en wat je best wel mag overslaan). Maar vooral gaat het om unieke plekjes en bijzondere adresjes die je niet in reisgidsen of op het internet vindt.

Ontvang 2 gratis toegangskaarten

Wij hebben een aantal toegangskaarten ontvangen om te verdelen onder onze bezoekers. Om kans te maken op een setje van twee vrijkaarten hoef je alleen een mailtje te sturen naar redactie@reisvormen.nl met hierin je naam en adresgegevens. Ook kun je een reactie op onze Facebook pagina achterlaten. Een kleine moeite dus. Winnaars worden via email op de hoogte gesteld. Meedoen aan de actie kan t/m woensdag 30 december 2015 vrijdag 8 januari 2016. Winnaars krijgen de dag erop de code via de mail (of via Facebook) geleverd.

De toegangskaarten zijn aangeboden door Cheeky Monkeys & VNU Exhibitions Europe.

Praktische informatie

De Vakantiebeurs, 13-17 januari 2016, dagelijks van 10.00 tot 18.00 (vrijdag tot 20.00), locatie: Jaarbeurs Utrecht. Een kaartje kun je online bestellen voor €12,00 (aan de kassa kost een kaart 15,50). Meer informatie, exclusieve aanbiedingen en online kaartjes kopen: Vakantiebeurs.nl

1 reactie op Gratis toegangskaarten vakantiebeurs 2016

  1. reisvormen
    zondag, 10 januari 2016 om 12:43 (3 jaar ago)

    De winnaars van de vrijkaarten zijn inmiddels bekend en hebben hiervan bericht ontvangen.

    Niet gewonnen, je kunt vooraf online kaartjes voor €12 bestellen (€15,50 ter plekke aan de kassa). Via deze link ga je direct naar de bestelpagina.

    Ga je naar de Vakantiebeurs? Wij wensen je heel veel plezier!

Reageer