Gratis Reistips ebook

eBook Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Een reisboek voor je reisverslag

Veel reizigers lezen vooraf reisverslagen om input te krijgen over bepaalde reisonderdelen. Reisverslagen zijn vaak persoonlijk van aard, en juist dit is leuk om vooraf te lezen. Meningen van anderen zijn altijd leuker dan beschrijvingen in reisbrochures of websites. In ruil voor het publiceren van je reisverslag op Reisvormen.nl ontvang je een reisboek van een bestemming naar keuze (Lonely Planet, Insight Guide of vergelijkbaar).

Wat moet je ervoor doen?

Om in aanmerking te komen voor het reisboek dien je een reisverslag te mailen naar de redactie van Reisvormen.nl. Het reisverslag moet minimaal 400 woorden bevatten en moet voorzien zijn van enkele passende foto’s. Stuur het verslag als Word-document naar de redactie. De foto’s mag je naar ons mailen; direct of via wetransfer.com.

Voorwaarden

  • Mail je reisverslag incl. foto’s naar redactie@reisvormen.nl. Indien het om een groot bestand gaat of om grote foto’s gaat, verstuur het dan via wetransfer.com, of neem contact met ons op.
  • Je gaat met de verzending van het reisverslag akkoord met plaatsing van het verslag op de website Reisvormen.nl, binnen de rubriek Reisverslagen.
  • Een reisverslag dat al elders op het internet gepubliceerd is doet niet mee aan deze actie. Wij plaatsen het reisverslag alleen wanneer het om een uniek verslag gaat (d.w.z. dat het niet eerder online gepubliceerd is).
  • De redactie van Reisvormen.nl behoudt zich het recht om een reisverslag niet op te nemen binnen de website.

Reageer