Gratis Reistips ebook

eBook Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Deel je reistips

deel-je-reistips

Ben je ergens geweest en heeft het zo’n bijzondere indruk achtergelaten dat je het met andere reizigers wilt delen? Wij publiceren met plezier jouw reistip binnen de rubriek ‘Tips‘. Een tip kan van alles zijn; varierend van een tof eettentje, een verborgen attractie waar niemand vanaf weet, of simpelweg een bekende attractie die we nog niet op Reisvormen.nl hebben besproken.

Onderaan de tip nemen we een alinea over de auteur op. Als je een eigen website hebt, dan kunnen we de link naar je website in deze alinea kwijt. Stuur een e-mail naar redactie@reisvormen.nl met je reistip en indien mogelijk met enkele passende foto’s (kan ook via wetransfer.com worden aangeleverd).

De leukste tip wint aan het einde van het jaar een leuk prijzenpakket.

1 Pingbacks & Trackbacks on Deel je reistips

  1. Een tijdreis door horlogeland – Reisvormen
    donderdag, 30 november 2017 om 10:36 (12 maanden ago)

    […] Heb je op je reis door Zwitserland een leuke bezienswaardigheid ontdekt die hier nog niet is genoemd? Deel het dan met andere lezers in onze reistips-rubriek. […]

Reageer